miercuri, 1 septembrie 2010

17 comentarii:

  1. Doamne, ajuta!

    Am preluat apelul vostru si pe blogul meu. http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/09/apel-umanitar-botofan-marina-denisa.html

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim mult de ajutor si dumnezeu sa ne ajute sa strangem bani necesari

    RăspundețiȘtergere
  3. Denisa ne gandim tot timpul la tine si ne rugam la bunul Dumnezeu sa te aiba in paza
    esti puternica si cu siguranta vei trece cu bine peste toate aceste greutati
    cu drag Alexandru si toti cei din Asociatia Umanitara Alexandru Damian

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata doamna,

    Aveti un document medical mai recent, de la Fundeni, din care sa reiasa tratamentul actual? As putea incerca sa gasesc niste clinici care fac transplanturi de maduva in Italia si sa le trimit e-mailuri. Cunosc limba italiana si as putea sa traduc documentele medicale. Daca mai aveti nevoie, bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Cristina , momentan nu avem niciun act recent din spital , vorbesc cu doctora si cum mi`l elibereaza ti`l voi trimite . Multumesc pentru grija ce ne`o porti si Dumnezeu sa ne ajute in tot ce avem de facut .Tinem legatura .

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,

    Eu am scris spitalului San Gerardo din Monza (langa Milano), Italia, renumit pentru tratamentul leucemiei la copii prin transplant. Mi-a raspuns o doamna prin e-mail si m-a rugat sa o contactez telefonic pentru a imi explica detaliat in ce conditii s-ar putea trata fetita acolo. Cu acordul dumneavoastra, eu o voi suna, macar aflam niste informatii. Sa stiti ca daca trebuie, voi scrie tuturor sectiilor de Oncologie Pediatrica din Italia, asociatiilor, primariilor si oricui ar putea ajuta, pentru ca fetita trebuie sa primeasca tratamentul adecvat!Pupici Denisei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Cristina ,



    Ne bucuram nespus de mult pentru ca vrei sa o ajuti pe micuta Denisa , din partea noastra ai acordul de a te interesa peste tot pe unde poti si Bunul Dumnezeu sa ne ajute ca impreuna sa putem face ca Denisa sa fie si ea un copil vesel , sanatos , sa poata traii si sa se bucure de copilarie la fel ca ceilalti copii . Poate intr`o zi ne vom cunoaste ca sa-ti putem multumii pentru tot ceea ce faci pentru un suflet de copil mic si nevinovat ! Sau poate chiar Denisa sa`ti poata multumii cu un "sarumana" Doamne Ajuta`ne !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua!

    O asociatie din Italia care ajuta copii bolnavi de leucemie mi-a cerut sa trimit toata documentatia medicala pe care o are copilul, pentru ca vrea sa i-o arate sefului clinicii de Hematologie a spitalului Gaslini din Genova. Din cate mi s-a explicat, acest medic pastreaza legatura cu medici de la Fundeni si ar dori sa se intereseze despre micuta. Eu nu stiu la ce medic se trateaza Denisa si nici daca mai e la Fundeni sau e acasa. Rugati medicul sa va dea un document cu parafa sa din care sa rezulte diagnostic si tratamentul actual.

    RăspundețiȘtergere
  9. Momentan , Denisa impreuna cu mama ei , se afla la spitalul Fundeni , cura de citostatice ii s`a terminat acum 2 zile , urmand ca sa ii scada analizele , dupa care mai vedem ce anume ii se mai administreaza . Doamna dr. a micutei Denisa se numeste Anca Colita , ieri in ziua de 2.10.2010 a fost ziua de nastere a mamicii a acestei fetite . Multa sanatate si Doamne Ajuta-ne !! Multumim din Suflet .

    RăspundețiȘtergere
  10. Sora dumneavoastra este o doamna foarte draguta. Am intalnit-o ieri. Speram ca analizele Denisei sa ne dea vesti bune in curand, si atunci o voi putea vedea si pe micuta. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Cristina , ma bucur foarte mult ca ai putut lua legatura cu sora mea Adina , iti multumim in numele familiei noastre pentru tot ce faci ca micuta Denisa si Dumnezeu sa ne ajute ca sa putem merge mai departe si sa trecem cu bine peste toate greutatile si durerile ce vor urma ! Multumim frumos pentru grija ce ne-o porti si Dumnezeu sa te aiba in paza . Doamne Ajuta-ne !!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/10/httpbotofanmarinadenisa.html

    Ma bucur sa vad ca Denisa si-a facut-o prietena pe Cristina.

    Ar fi de folos pentru cei care urmaresc acest caz, ca de fiecare data cand sunt noutati sa le postati ca post pe blog, nu numai comentarii.

    Pupici pentru Denisa si mamica ei ( LA MULTI ANI!). Doamne, ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara. Va trimit adresa noului site al Denisei:

    http://marinadenisa.wordpress.com/

    Este inca in faza de constructie, dar va rog sa imi spuneti daca va place ideea. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Cristina . Sunteti o dulce . Site`ul este foarte frumos , imi place . Va multumim ca v`ati implicat in cazul nostru , in aceasta situatie , care este foarte dificila pentru familia noastra , dar cu ajutorul DV. si AL Bunului Dumnezeu speram sa iesim cu bine la lumina , iar ochisorii Denisei sa fie mereu surazatori , iar chipul ei sa radieze numai bucurie si zambete . Sa uite aceste tristeti si dureri ce o aoasa cumplit . In numele familiei noi va dorim Multa Sanatate si Numai Bina ! Doamne Ajuta-ne !!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ziua de maine va fi o zi foarte grea pentru Adina Nicoleta, fiind prima zi de dupa inmormantarea fetitei ei, micuta MARINA DENISA. Nici un cuvant nu ii va sterge durerea din suflet dar gandurile noastre bune, pline de compasiune, indreptate azi catrea ea, o vor ajuta sa suporte mai usor despartirea, pentru ca stiu ca Adina este o femeie cu dragoste de Dumnezeu, la fel cum si-a invatat si micul pui.

    ” In esenta, muribunzii cu frica de Dumnezeu si cu credinta in Hristos nu “‘gusta” din moarte. Pentru ei moartea este inexistenta, exista doar renastere sau mutare. Ei trec intr-o noua viata, pastrandu-si simtamintele, gandurile, insusirile. Nu incape indoiala ca pe ei ii asteapta linistea vesnica. Dar ce liniste poate fi aceea? Nu absoluta inactivitate, ci pacea sufleteasca. Se odihnesc de pacat, de suferinte, de spaime, de indoieli, de griji; iata adevarata pace, in care salasluieste Domnul insusi. O pacificare vesnica, intr-o neintrerupta activitate. Asemenea stelelor de deasupra capetelor noastre, noian de suflete se misca necontenit in spatiul infinit si totusi raman in pace, fiindca miscarea lor se face in ordine, armonios, supunandu-se legilor divine. Liniste absoluta in necurmata lucrare, iata, de buna seama, pacea de care se bucura sufletele raposatilor. Daca este asa, ce alta mangaiere mai mare ar putea fi pentru noi, muritorii, care i-am pierdut pe atatia dintre noi cei ce ne-au fost aproape! Inseamna ca moarte este o renastere catre o viata superioara, in care singura schimbare este aceea a invelisului care imbraca sufletul nemuritor.(…) Totusi, la vederea mortii se isca in noi aceeasi intrebare: “De ce?” Exista insa in fiecare moarte un inteles si un scop care ne scapa. (…) Nu ne este de trebuinta sa cunoastem cauzele si intelesul a toate. Asadar sa tacem, sa tacem precum copilul care sta la picioarele mamei sale si care, privind-o increzator in ochi, este convins de dragostea ei, chiar daca nu o intelege”. ( fragment din ziua de 25 noiembrie in Fiecare zi un dar al lui DUMNEZEU, Editura Sophia, 2008)

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Adriana , sunteti o draguta , fie ca Bunul Dumnezeu sa aibe grija de dv. sa puteti ajuta mult mai multi copilasi chinuiti de boala . Sa aveti parte de multe bucurii , iar chipul dv. sa radieze de fericire pentru acesti copilasi minunati . Familia Bubulinei va ureaza multa sanatate .

    RăspundețiȘtergere